Aleksandër Gjoka: Ditë dimri (teksti dhe kënga)

Ditë dimri
Teksti : Adhurim Demiri

Në jetën time ka qenë një çast
Kur unë për ty pata nevojë
Jo për të tuat gjeste, fjalë,
Por ti pranë meje më qëndroje…

E kundërta ndodhi ti ike larg,
Ato ditë dimri të jetës time,
Gjithmonë gëzimet i ndanim bashkë,
Përse më ike, më braktise?

ObserverKult

Nga po ky këngëtar:

Aleksandër Gjoka: Zemra e një gruaje… (teksti dhe kënga)