Aurela Gaçe: Qaj Maro, qaj moj bijë! (Teksti dhe kënga)

Ike dhe më le shtëpinë,
qaj Maro, qaj moj bijë,
oh po, qaj Maro, qaj moj bijë!

More rrugën për Misirë,
qaj Maro, qaj moj bijë,
oh po, qaj Maro, qaj moj bijë!

Më le vetëm me fëmijtë,
qaj Maro, qaj moj bijë,
oh po, qaj Maro, qaj moj bijë!

Puna jote rrokullimë,
qaj Maro, qaj moj bijë,
oh po, qaj Maro, qaj moj bijë!