Bujar Qamili & Mukadez Çanga: O, ma ke gishtin, vasho për unazë (teksti dhe kënga)

Oh ma ke gishtin, vasho për unazë!
Oh ma ke gishtin, vasho për unazë!

Qe besa djalo, për unazë e kam,
O more djalo, nana mi ka fale,
Qe besa djalo, nana mi ka fale.

O hiqmu sherr o prej meje,
Se mi lujte mendt o prej kreje.

Oh, mi ke faqet vasho kuq si molla,
Oh, mi ke faqet vasho kuq si molla,
Qe besa djalo kuq si molla i kam.
O more djalo nana mi ka ba,
Po besa djalo kuq si molla i kam.

O hiqmu sherr o prej meje,
Se mi lu’jte mendt o prej kreje!

O ma ke synin bash o rrush të zi !
O ma ke synin bash o rrush të zi!
Qe besa djalo, fort mi ke lakmi,
Qe besa djalo, nana mi ka ba,
Po besa djalo,rrush te zi i kam…

Ooo… hiqmu sherr o prej meje,
Se mi lu’jte mend’t-o prej kreje!