Buzëqesh për mua dhe një herë të fundit…

Buzëqesh…

Robert M. Drake:

Ndoshta një ditë ne do ta gjejmë një vend, ku unë dhe ti të mund të jemi së bashku.
Dhe do t’i kapim ëndrrat tona brenda dallgëve të ndryshimit.
Pra, buzëqesh për mua dhe një herë të fundit, dhe beso që do të takohemi përsëri.
Deri atëherë, do të më marrë malli për ty !/

ObserverKult

buzeqesh

Lexo edhe:

Buzëqesh, Ti meriton një person që të bën të buzëqeshësh

Ti meriton një person që të bën të buzëqeshësh, pas një dite të trishtuar, një person që të ngre shpirtin dhe të ngjall dëshirën për të vazhduar një jetë të shëndetshme.
Një person që të përqafon në ato ditë kur nuk duron dot më.

Ti meriton të jesh me dikë që të do për qenien tënde dhe nuk ka frikë të jetë pranë teje, edhe në çastet më të këqija.

Ti meriton dikë që të dhuron sigurinë e tij, ndjeshmërinë e tij, lëkurën e tij, kënaqësinë e tij, ta gëzosh atë si një thesar, sepse energjitë lidhen vetëm një herë dhe lëkura të mos dridhet nga asgjë.

Një ditë do të gjesh një person me të njëjtin nivel çmendurie, i cili do të kuptojë rëniet e tua dhe do të të pranojë ashtu siç je, me të kaluarën tënde.

Tekstin e plotë e gjeni KETU