Çasti kur dy zemra bashkohen dhe ai kur ndahen janë dy epokat më të mëdha të jetës së njeriut

Thënie për dashurinë:

Nëse duhemi ne të dy, zemrat tona nuk do të vonojnë të kuptohen./ Jane Austen

Nëse dashuria është e verbër, si do të më gjejë?/ Danilo Arlenghi

Nuk dashuron vërtet ai që dashuron pa u ndalur./ Aristoteli

Ai që dashuron më pak, ka kontrollin e marrëdhënies./ Robert N. Anthony

Dashuria është, më shumë se çdo gjë tjetër, është dhurimi i vetvetes./ Jean Anouilh

E kupton se ç’është dashuria vetëm kur atëherë s’e ke më. Dashuria është mungesë/ Niccolò Ammaniti

Çasti kur dy zemra bashkohen dhe ai kur ndahen janë dy epokat më të mëdha të jetës së njeriut./ Voltaire

ObserverKult