Dashuria vdes sepse nuk e ushqejmë!

s'mund ta bindesh

Anaïs Nin:

“Për dashurinë nuk mund të themi se vdiq nga natyra. Dashuria nuk ka vdekje natyrale. Ajo vdes sepse ne nuk dimë ta ushqejmë; vdes nga verbëria; gabimet dhe tradhtitë; vdes nga sëmundjet dhe plagët; vdes nga lodhja e përçmimi.”/ ObserverKult