Disa njerëz lexohen me një frymë dhe harrohen po aq shpejt

burri

Paola Felice:

Ashtu si librat, disa njerëz lexohen me një frymë dhe harrohen po aq shpejt.
Për të tjerë nuk je kurioz as për t’i shfletuar faqet e para.
Pastaj janë ata që i njeh përmendësh, megjithatë vazhdon t’i lexosh me shumë dëshirë, sepse janë aq të veçantë saqë druhesh se mos të shpëton ndonjë detaj prej tyre.

ObserverKult