Edison Ypi: Ai dhe ajo nuk do martoheshin…pse-pse-pse ?!

Divorc Të dy me shkollë të lartë. Të dy me smartfona. Të dy me email, fejsbuk, instagram, pasuord që nuk e zbërthen dot as CIA. U njohën gjatë ceremonisë së promuovimit të një libri të këllirshëm nga një autor i pështirë. Ai u magjeps pas saj kur ajo i tha “shum’ nice ky libri”. Ajo … Continue reading Edison Ypi: Ai dhe ajo nuk do martoheshin…pse-pse-pse ?!