Elita 5: Mos më mërzit, të lutem shko (teksti dhe kënga)

Mos më mërzit të lutem shko
dikë tjetër ti dashuro
edhe pa faj mos më akuzo
se ti mua nuk më do.

S’mundem me t’vërtetë
t’i kaloj këto netë
se ti kishe qenë
ëndërr vërtetë.

Do të ishte sa më mirë
zemra ime plot dëshirë
të të thotë lamtumirë
se shpirti, në shkretëtirë.

Nga po ky grup: Elita 5: Papritur një ditë ike… (teksti dhe kënga)