Fitnete Tuda: Shi bie në Tiranë… (teksti dhe kënga)

Teksti i këngës “Shi bie në Tiranë” e kënduar nga Fitnete Tuda

Shi bie në Tiranë

Nga malli ynë
edhe qielli qanë
Je i dehur nga pija
apo nga dashuria
ti ec…
por këmbët nuk të mbajnë
je i dehur nga pija
apo nga dashuria
ti ec…
por këmbët nuk të mbajnë

Shi bie në Tiranë

Si nën ombrellë
ti strukesh nën një palmë
Gjysma ime treti
rrugëve të këtij qyteti

Shi bie në Tiranë

Gjysma ime mbeti
rrugëve të këtij qyteti
shi bie në Tiranë

Sa shumë u endem e s’ikeëm
sa shumë u lagëm e s’ikëm
harruam ditët dhe vitet
A është kjo dashuri?

Shi bie ne Tiranë

Dhe shpirti ynë
fluturon mbi Dajt
vetja ime mbeti
rrugëve të këtij qyteti

Shi bie ne Tiranë

Zemra ime mbeti
rrugëve të këtij qyteti

Shi bie në Tiranë

Shi bie në Tiranë

Nga malli ynë
edhe qielli qanë
zemra ime mbeti
rrugëve të këtij qyteti

Shi bie ne Tiranë
kënga ime mbeti
rrugvë të këtij qyteti

Shi bie në Tiranë

ObserverKult

Lexo edhe:

ISUF MYZYRI: KUR PATA NJI LULE T’BUKUR (TEKSTI DHE KËNGA)

Kur pata nji lule t’bukur
Thashë se do ta kem përherë
Iku fluturoi si flutur
Edhe s’mujta me i marr erë

Lulen n’dorë unë kur e pata
Kimetin nuk ia dita
Vaj sa shpejt o, na u ngrys nata
Unë këtë gja nuk e kam pritë

Lulja prej dorës ç’më doli
E prej gjumi u kam çu’.
M’la të shkretë o në mendime
Asnjiherë s’e kam harru