FRYMËZUESE: Fjalimi madhështor i plakut të urtë, Anton Çetta, intelektualit që i priu Pajtimit të gjaqeve

Profesor Anton Çeta i priu popullit të Kosovës, në aksionin atdhetar e humanitar të faljes së gjakut.

Kjo aksion paqedashës nisi më 2 shkurt 1990 dhe u përhap anembanë vendit.

Në shenjë kujtimi po ua risjellim fjalimin madhështor të plakut të urtë, Anton Çetta, intelektualit që i priu “Komitetit për pajtimin e gjaqeve në Kosovë”, gjatë një manifestimi të pajtimit në komunën e Ferizajt. / ObserverKult