Histori Frymëzuese: Mysafire, Zana Hoxha (video)

zana

Zana Hoxha është regjisore, themeluese dhe drejtoreshë në Qendrën për Art dhe Komunitet – ArtPolis dhe e Festivalit më të madh feminist në Ballkan – FEMART.

Ju ftojmë të ndiqni intervistën me Zanën, realizuar nga Vlora Ademi në kuadër të rubrikës Histori Frymëzuese.

ObserverKult

Kliko edhe:

HISTORI FRYMËZUESE: MYSAFIRE, MELIHATE QENA (VIDEO)
NERIMANE KAMBERI, RRËFIMI JETËSOR I NJË GRUAJE QË FRYMËZON (VIDEO)
ARJETA MUSLIU, GRUAJA QË DHIMBJEN E HUMBJES SË TË BIRIT E KTHEU NË KAUZË…