Histori Frymëzuese: Mysafire, Melihate Qena (Video)

Histori frymëzuese me pinjollen e familjes Qena, që fillon me “pallton historike” me të cilën ishin shkolluar të nëntë fëmijët e kësaj familjeje.

Melihate Qena është e lindur në Mitrovicë, me prejardhje nga Hasi i Prizrenit. Me role të ndryshme dhe shfaqje në Teatrin e Kukullave, Melihate Qena mbetet në piedestalin e aktoreve të gjeneratës së saj.

Për teatrin, Teatrin e Kukullave, dështimet, sfidat, mirënjohjet, rimëkëmbjet, dashurinë… ju ftojmë ta ndiqni intervistën me te, ndër të rrallat, ku ajo u paraqit pa kaçketën e saj.

ObserverKult

Kliko edhe:

NERIMANE KAMBERI, RRËFIMI JETËSOR I NJË GRUAJE QË FRYMËZON (VIDEO)