Austin: I ke dhënë emër shpirtit tim…

Jane Austin

“…I ke dhënë emër shpirtit tim. Për një moment ndodhem në agoni, dhe për një moment tjetër jam plot shpresë. Të lutem më trego se nuk jam vonë, dhe se këto ndjenja janë të vlerësuara në mënyrë reciproke.
Unë të jepem përsëri, duke të ofruar zemrën time tani më shumë se kurrë, të cilën e ke shkatërruar pothuajse tetë vite e gjysmë. Dhe, mos e merr guximin të thuash se më ke harruar dhe se meshkujt harrojnë më lehtë dhe më shpejtë se femrat.
Unë të dua vetëm ty. Kështu ka qenë gjithmonë…”/ ObserverKult