Kurrë mos lejo që koka jote të varet poshtë…asnjëherë mos u dorëzo!

Richard Nixon:

Kurrë mos lejo që koka jote të varet poshtë. Asnjëherë mos u dorëzo, mos u ndal dhe mos u brengos. Gjej një tjetër mënyrë.
Dhe mos u lut kur bie shi, nëse nuk lutesh kur dielli shkëlqen./ ObserverKult