Liljana Kondakçi: Dashuria e saj më ndjek kudo (teksti dhe kënga)

Po shkoj tek ajo
përpara rrugës së fabrikës
po e pres
ajo më dashuron
s’e kuptoj pse i kam ndenjur
ftohtë dhe larg.

Pse dashurinë
e saj s’ia kthej
ajo kaq shumë e do.

Po shkoj tek ajo
përpara rrugës së fabrikës
po e pres
ajo më dashuron
Dhe sikur larg të shkoj
Ajo më pret
Në dashurinë e saj unë jam
E do të jem unë përgjithmonë.

Edhe vitet sa më shumë të shkojnë
dashuria e saj më kthen
dhe atje mbes gjithmonë.

Dashuria e saj më ndjek
Më ndjek mua kudo.