Luan Rama: Të duash njeriun, kushdo qoftë ai në rangun shoqëror është diçka e madhe!

Pyetësorit të Prustit i përgjigjet shkrimtari, studiuesi dhe diplomati Luan Rama. Cila është ideja e juaj për lumturinë e përkryer? -A mund të ketë një lumturi të përkryer? Nuk e besoj… pasi gjithnjë do të dalin probleme në jetë që duhen kapërcyer dhe ato nuk kapërcehen duke qenë në hare, pasi ti rrezikon në diçka. … Continue reading Luan Rama: Të duash njeriun, kushdo qoftë ai në rangun shoqëror është diçka e madhe!