Mënyra për të qenë i lumtur është të vlerësosh dhe të gëzosh atë që ke

ObserverKult ua sjell disa thënie të Woody Allen:

Besim është ajo që keni përpara se të kuptoni problemin me të cilin po hasni.

Të gjithë e njohim realitetin. Jeta jonë qëndron në shtrembërimin e saj.

Mënyra për të qenë i lumtur është të vlerësosh dhe të gëzosh atë që ke dhe jo atë që nuk ke.

Është e mrekullueshme të jesh në gjendje të krijosh botën tënde sa herë të duash.

Jeni gjithmonë në kërkim të përsosjes në art sepse është shumë e vështirë për ta takuar në jetë.

Talenti është çështje fati. Gjëja e rëndësishme në jetë është guximi.

Ndjenja e nostalgjisë është një kurth. Ajo bazohet në mendimin se e tashmja është gjithmonë e keqe.


ObserverKult