Merini: Ne jemi të uritur për butësi…

Alda Merini:

Ne jemi të uritur për butësi, në një botë ku gjithçka ka shumë, ne jemi të varfër në këtë ndjenjë që është si një përkëdhelje për zemrën tonë. Kemi nevojë për këto gjeste të vogla që na bëjnë të ndjehemi mirë … butësia është një dashuri vetëmohuese dhe bujare, e cila nuk kërkon asgjë më shumë sesa të kuptohet dhe vlerësohet …/ ObserverKult