Merita Halili: M’ka marrë malli për nënën time (teksti dhe kënga)

Seç u dogj kjo zemër shkreta
Këtu në vetmi
N’errësirë më kaloi jeta
Ju o shokët e mi.

Qaj moj zemër mos pusho
Digju, digju shpirti im
Se ditë e natë po tretem në vaj
S’ka njeri o hallin t’ma qaj.

Hej zemër moj, digju zemër
M’ka marr malli për nanën time
Ju o shokët e mi
Se m’ka rrit me shumë mundime
Veç ta shoh me sy.

Qaj moj zemër mos pusho
Digju digju shpirti im
Se ditë e natë po tretem n’vaj
S’ka njeri o hallin t’ma qaj.