Naim Krasniqi: Kur ma fale dashurinë (teksti dhe kënga)

Ta fala zemrën time
se të pata të vetmen shpresë
merre merre dhe shpirtin tim
atë ditë kur të vdes
merre, merre dhe shpirtin tim
atë ditë kur të vdes.

Lotët, lotët nëpër faqe
dora e jote më si fshin
a e di oh si më kënaqe
kur ma fale dashurinë.