Nerimane Kamberi, rrëfimi jetësor i një gruaje që frymëzon (VIDEO)

E lindur në Preshevë, e rritur ne Belgjikë, dhe duke jetuar tashmë në Prishtinë, Nerimane Kamberi është njëra nga gratë e suksesshme shqiptare, që ka çfarë të rrëfejë për jetën dhe përvojat e saja.
Tashmë profesoreshë e gjuhës frënge në Universitetin e Prishtinës, ajo njihet edhe si shkrimtare, gazetare dhe përkthyese.
E rritur dhe e formuar mes dy kulturave të ndryshme, Nerimane Kamberi thotë se plotësimi i njëra- tjetrës, ka ndikuar që ajo t’i tejkaloj të gjitha sfidat, por megjithatë të mbetet vetja: origjinale, modeste, por  këmbëgulëse, e ndonjëherë edhe e  ndjeshme.

Për më shumë, ju ftojmë të ndiqni videon:

ObserverKult

Kliko edhe:

ARJETA MUSLIU, GRUAJA QË DHIMBJEN E HUMBJES SË TË BIRIT E KTHEU NË KAUZË (VIDEO)