Petro Marko: Rroftë jeta!

Rroftë jeta!
Jeta mbi gur,
jeta në dallgët e detit,
Jeta kur ishte zor të jetoje,
Zor të dashuroje,
Zor të ëndërroje
Dhe zor të vdisje.