Qesh, këndo, kërce, jetoje çdo ditë, para se kjo shfaqje të përfundojë…

Charlie Chaplin:

“…Do të të kritikojnë shpesh, do të flasin keq për ty dhe vështirë se do të takosh shumë persona që do të të pëlqejë për atë që je. Ndaj, jeto, bëj çfarë të thotë zemra. Jeta është një shfaqje teatrale pa prova gjenerale. Qesh, këndo, kërce, jeto intenzivisht çdo ditë, para se kjo shfaqje të përfundojë pa duartrokitje.” / ObserverKult