Richard Gere: Kam mësuar ta dua veten…

“Unë kurrë nuk i harroj të tjerët, por kam mësuar të zgjedh njerëz që janë si unë. Të largoj pa hezitim nga jeta njerëzit negativë që më krijojnë probleme.
Të kujtohem për veten më shpesh, ta vendos veten në vend të parë.
Të praktikoj artin e mirënjohjes, të jem i mirë me veten dhe me të tjerët, të pres gjithmonë më shumë nga vetja.
E gjithë kjo më bën të jetoj më mirë dhe më bën të ndihem në sinkroni me forcat e Universit, me hyjninë që është në ne.
Kam mësuar ta dua veten, të jem i vetëdijshëm se jam përgjegjës për mirëqenien time shpirtërore.”

ObserverKult