Rudolf Stambolla: Po vjen pranvera… (teksi dhe kënga)

Ju ftojmë të lexoni tekstin dhe dëgjoni këngën “Po vjen pranvera” të këngëtarit, Rudolf Stambolla!

Sa bukur djelli po shkëlqen në qiellin e kaltër pa mbarim
E deti valët e lehta sjell dhe toka vishet me blerim
Oh erdh pranvera e jeta zjen, o vend i dashur përsëri
Sot më të bukur po të gjen, si nuse e veshur me stoli

Flutrim dallëndyshat po kalojnë, të dehuna vijnë plot gëzim
Pranverën sot na lajmërojnë, pranvera erdhi o vendi im
Oh erdh pranvera e jeta zjen, o vend i dashur përsëri
Sot më të bukur po të gjen, si nuse e veshur me stoli

Oh erdh pranvera e jeta zjen, o vend i dashur përsëri
Sot më të bukur po të gjen, si nuse e veshur me stoli

Oh erdh pranvera e jeta zjen, o vend i dashur përsëri
Sot më të bukur po të gjen, si nuse e veshur me stoli

ObserverKult

Lexo edhe:

RUDOLF STAMBOLLA: TI M’KE BRAKTISË, QOFSHIN HARAM NDJENJAT E MIJA…(TEKSTI DHE KËNGA)