Shumica e njerëzve s’dinë ç’është dashuria, se s’kanë fatin ta provojnë!

Ernest Hemingway:
“Shumica e njerëzve s’dinë ç’është dashuria, se s’kanë fatin ta provojnë.
As ti s’e kishe provuar më parë, tashti e ke.
Kjo që ke tashti me Marien, pavarësisht se sa zgjat, në do të zgjatë vetëm sot dhe një pjesë të ditës së nesërme… ose në do të zgjatë sa të jeshë gjallë, është gjëja më e rëndësishme që mund t’i ndodhë njeriut.
Gjithmonë do të ketë njerëz që thonë se ajo nuk ekziston, sepse nuk e kanë provuar kurrë dhe s’mund ta provojnë…” . ObserverKult