The Dreams: Nuk dua ta di (teksti dhe kënga)

Unë të dua në krah
të rilind sa herë vdes
të të them natën e mirë
të të them mirëmëngjes
por ti nuk mund ta dish
unë nuk dua ta dish

Unë të dua nga larg
të më prekesh vetminë
të të ndjej mungesën
të të ndjej praninë
por une nuk dua ta dish
ti nuk duhet ta dish

Nuk dua ta dish se sa shumë më mungon
as që ora në mur në çdo rrahje rënkon
nëse nuk jam aty kur ti ëndërron
unë nuk dua ta di ç’mendim nga gjumi të zgjon

Mos me rri më pranë
nëse frymë më nuk marr
ti je engjëll i artë
ndërsa unë jam zjarr
nuk dua të djeg
sepse ti je jetë

Mos më thuaj më fal
falja s’është për ty
unë nuk mundem të shoh
lot pendese në sy
dhe kur me mendon ti
jo nuk dua ta di

Nuk dua ta dish se sa shumë më mungon
as që ora në mur në çdo rrahje rënkon
nëse nuk jam aty kur ti ëndërron
unë nuk dua ta di ç’mendim nga gjumi të zgjon