Vetëm njëherë në jetën tuaj do të gjeni dikë i cili ju bën të lumtur

Nga Bob Marley:

Vetëm njëherë në jetën tuaj, do të gjeni dikë i cili ju bën të lumtur dhe mund të ndryshoj botën tuaj.
Ju do i thoni atij gjëra që nuk i keni ndarë me dikë tjetër dhe ai do të dëgjojë deri në fund dhe do të ketë dëshirën të dëgjojë edhe më shumë.

Ju i ndani shpresat për të ardhmën, ëndrrat të cilat asnjëherë nuk do të realizohen, qëllimet të cilat nuk janë arritur dhe shumë dëshpërime që jeta ka vendosur përpara.
Kur një gjë e mrekullueshme ndodh, ju mezi prisni të ja thuani për atij, duke e ditur se edhe ai do e ndajnë kënaqësinë me ju.

Ai nuk ka të problem të qaj me ty kur ju je e lënduar ose të qeshë me ty kur bëni gjëra të çmendura.

Ai asnjëherë nuk do të lëndojnë ndjenjat e tuaja ose t’ju bëjë të ndjeheni që nuk jeni e mjaftueshme, por ai do t’ju tregoj gjëra për tu ndjerë e veçantë dhe e bukur.
Nuk do të ketë presion, xhelozi apo gara por vetëm një qetësi kur ai është rreth juve.

ObserverKult


Lexo edhe:

BOB MARLEY: DASHURIA ASNJËHERË NUK DO TË NA LË VETËM…

ObserverKult ua sjell disa thënie të Bob Marley:

Dashuria asnjëherë nuk do të na lë vetëm.

Ajo nuk mund të jetë njëra ndër femrat më të njohura ose më të e bukura por nëse ju e doni atë dhe ajo të bën të buzëqeshë, ç’rëndësi ka tjetër.

Çdo njeri e ka të drejtën ta caktojë fatin e vet.

Paraja nuk mund të blejë dashurinë as jetën.

Dashuro fort kur ka dashuri për të pasur. Sepse meshkujt perfekt nuk ekzistojnë, por gjithmonë do të jetë një mashkull i cili do të jetë perfekt për ju.

Asnjëherë nuk e dini sa të fortë jeni derisa të qenit të fortë është zgjedhja juaj e vetme.

ObserverKult