Shehu: E kam siklet me më udhëheq injoranti!

Pyetësorit të Prustit i përgjigjet poeti Fahredin Shehu. Cila është ideja e juaj për lumturinë e përkryer? Aroma e fëmijës së porsalindur. Cila është frika juaj më e madhe? Mos t’i hy hakut dikujt. Cilin person të gjallë e admironi më së shumti? Nënën, dhe kam thënë disa herë nëse Zoti do të ma lejonte … Continue reading Shehu: E kam siklet me më udhëheq injoranti!