Adriatik Stavileci lexon dy poezi (video)

Zëdhënësi i Doganës së Kosovës, Adriatik Stavileci lexon poezinë “O vulllnete të ndrydhuna!”, të Migjenit dhe poezinë “Njeriu dhe koha” të Dritëro Agollit /