reklamë

Lindita Ahmeti: Vështirë është të jetohet pa letërsi

Flasim përhanshëm me poeten Lindita Ahmeti. Nga: Xhemazije Rizvani Linditë Ahmeti u lind në Prizren më 1973, ndërsa jeton në Shkup. Është rritur në një ambient...

Axhami: Një jetesë e paguximshme është një lloj vdekjeje

Flasim përhanshëm me poeten Shqiponja Axhami.Nga: Xhemazije Rizvani U linda në Kukës, më 1977. Ishin të  mbjella të mbara sivjet; mos u habisni pse jam...

Xhevdet Bajraj: E dini, poetët nuk vdesin kurrë…

Flasim përhanshëm me poetin Xhevdet Bajraj Nga: Xhemazije Rizvani Xhevdet Bajraj është poeti dhe profesori shqiptar nga Rahoveci, i lindur më 1960, i cili vitet e...
xhabir tabaku shkodra asht

Xhabir Tabaku: Shkodra âsht poezi. Loçkë âsht…

ObserverKult vazhdon botimin e ciklit të intervistave të realizuara nga Xhemazije Rizvani, “Flasim përhanshëm me…”, botuar nga Shtëpia Botuese “Syth”. ______ Flasim përhanshëm me shkrimtarin Xhabir...
Ilirian Zhupa hajne

Ilirian Zhupa: Unë kam qenë Adami që e kam ngrënë mollën

Flasim përhanshëm me shkrimtarin Ilirian Zhupa. Nga: Xhemazije Rizvani Ilirian Zhupa ka lindur në 1957 në Tepelenë. I diplomuar i Institutit Pedagogjik të Shkodrës. Ka...
reklam