reklamë

Mijëra sy do ta ndjekin ‘live’: Bocelli performon të dielën në katedralen Duomo

Legjenda e operës italiane do të japë një koncert të dielën në katedralen historike Duomo në Milano, Itali, që do të transmetohet...

Fjalori elektronik Arabisht – Shqip, tashmë online

Në kohën kur teknologjia e komunikimit është bërë shumë e rëndësishme për çdo veprimtari të organizuar shoqërore, edhe fjalorët elektronikë, qofshin ata...

Baleti Kombëtar i Kosovës nis transmetimin online të shfaqjeve

Baleti Kombëtar i Kosovës do ta nisë transmetimin online të shfaqjeve, shkaku i masave mbrojtëse ndaj koronavirusit,...

Zakonet e çuditshme të shkrimtarëve e mëdhenj

Shkrimtarët e njohur, përveç perlave të tyre, kanë dhe ata botën e tyre të sjelljeve, ndonjëherë deviante, ndonjëherë...

Fëmijët nga Kosova votojnë online për “EFA Young Audience Award”

Të dielën e 26 prillit dhjetëra fëmijë të moshës 12-14 vjeç nga vende të ndryshme të Evropës, por edhe përtej, do të...
reklamë