reklamë
magma

Panairi i Kamzës: U promovua Antologjia e poeteve shqiptare “Magma”

Në kuadër të Panairit të Librit “Kamëza Lexon” u promovua  Antologjia e poeteve shqiptare ‘Magma’ përpiluar dhe përkthyer nga Vlora Konushevci dhe...
fakete rexha magma

Fakete Rexha, pjesë e Antologjisë së poeteve shqiptare “Magma”

Fakete Rexha është pjesë e Antologjisë së poeteve shqiptare “Magma”, përpiluar dhe përkthyer nga Vlora Konushevci dhe botuar nga SHB “Littera”, Prishtinë.

Erenestina Gjergji- Halili, pjesë e Antologjisë së poeteve shqiptare “Magma

Erenestina Gjergji- Halili është pjesë e Antologjisë së poeteve shqiptare “Magma”, përpiluar dhe përkthyer nga Vlora Konushevci dhe botuar nga SHB “Littera”,...
entela kasi libra observerkult

Entela Kasi, pjesë e Antologjisë së poeteve shqiptare “Magma”

Entela Kasi është pjesë e Antologjisë së poeteve shqiptare “Magma”, përpiluar dhe përkthyer nga Vlora Konushevci dhe botuar nga SHB “Littera”, Prishtinë.
enkeleda ristani klithmë e nevojshme

Enkeleda Ristani  është pjesë e Antologjisë së poeteve shqiptare “Magma”

Enkeleda Ristani  është pjesë e Antologjisë së poeteve shqiptare “Magma”, përpiluar dhe përkthyer nga Vlora Konushevci dhe botuar nga SHB “Littera”, Prishtinë.
reklamë