reklamë

Midhat Frashëri: Pse ikën ashtú nga unë?

Pse ikën ashtú nga unë? Nuk’ e di ti që dashurija është me krahë dhe m’e çpejtë se vrapi yt?

“Ti je bërë për mua e unë jam bërë për ty… Nuk mund të...

Mendoni se letra e vetme e bukur e dashurisë është ajo e Tatjanës drejtuar Onjeginit? Duhet të lexoni edhe letrën e shkrimtarit...

Shqipe, e ëmbla ime…letër dashurie e Lasgushit për vajzën me emrin Shqipe

Shqipe e ëmbla ime fort, U mendova kësaj here se më s’duhet të të shkruaj, thashë le të le të qetë pak...

Nonda Bulka: Vija e vdekjes

Ofiqari i gjëndjes civile është zëvëndësi i Perëndisë në tokë. Me të marrë vesh se vdiq një njeri, i heq një vijë...

Oriana Fallaci: Zhgënjimi, dhimbje që rrjedh gjithmonë nga një shpresë e shkuar…

Asgjë s’të lëndon, trishton a dhemb më shumë se sa zhgënjimi, sepse zhgënjimi është një dhimbje që rrjedh gjithmonë nga një shpresë...
reklamë