reklamë

(Video) Promovimi i librit “Amë” të Nora Prekazit/ Festivali Poetik i Prishtinës 2

Në Natën e dytë të Festivalit Poetik të Prishtinës u promovua libri “Amë” i poetes Nora Prekazi, botuar nga Littera, për të cilin folën...

(Video) Ligjëratë nga Blerina Rogova Gaxha “Kujtesa dhe trauma në letërsi”/ Festivali Poetik i...

Në Natën e dytë të Festivalit Poetik të Prishtinës, studiuesja Blerina Rogova Gaxha u paraqit me ligjëratën tematike "Kujtesa dhe trauma në letërsi", si...

(Video) Diskutim me shkrimtarin Gëzim Aliu/ Festivali Poetik i Prishtinës 2

https://youtu.be/F9HhlHmTacg Ju ftojmë ta ndiqni Diskutimin me shkrimtarin Gëzim Aliu për romanin e tij të fundit "Sëmundje dhe Perëndi", letërsinë, fenomene kulturore etj. mbajtur në...

(Video) Takim poetik me Rita Petron /Festivali Poetik i Prishtinës 2

https://youtu.be/oC05Kxp5Eak Ju ftojmë ta ndiqni Takimin poetik me shkrimtaren Rita Petro, mbajtur në Natën e parë të Festivalit Poetik të Prishtinës. Gjatë takimit kishte diskutim me...

(VIDEO) Homazh për Adem Gashin/ Emin Z. Emini flet për krijimtarinë e Gashit- Festivali...

https://youtu.be/EO90HIt8XYE Në Homazhin Poetik kushtuar shkrimtarit Adem Gashi, mbajtur në Natën e Parë të Festivalit Poetik të Prishtinës, një vështrim prej miku e prej studiuesi...
reklamë