reklamë

Juliana Pasha: Çmimin “Vaçe Zela” e ruaj në zemër si vlerësimin më të madh...

Juliana Pasha, këngëtarja e njohur shqiptare, në secilën shfaqje të sajën në skenë shkëlqen. Ajo njihet edhe si këngëtarja e Festivaleve pasi pikërisht nga...

Enver Petrovci: Ja si i mbeti emri Teatrit “Dodona”?

https://youtu.be/qbKZZtLOaKE?list=PLyV8-Oq0qg_QdSzLownx6pyPpXDrRZAoZ Enver Petrovci, aktori, regjisori dhe dramaturgu i njohur i cili qysh në fillet e tija arriti famë shumë të madhe në kinematografinë ish-jugosllave, shqiptare...
shaqir foniqi

Shaqir Foniqi: Kultura më ka mbajtur të fortë!

Shaqir Foniqi, gazetari i kulurës që për 4 dekada la gjurmët e tija profesionale në raportimin e aktiviteteve kulturore jo vetëm në Kosovë, ka...

Birçe Hasko: Jam i lumtur që do vdes në një apartament: dhomë e kuzhinë,...

Birçe Hasko, i lindur në Dukat të Vlorës në 15 mars 1942, është aktor i njohur shqiptar. Mbas mbarimit të shkollës “Jani Minga” të...

Rrëfimi emocionues i Jorge Luis Borges për të ëmën: Ndihej pak e turpëruar,...

(Nga një intervistë me Antonio Carrizo) Antonio Carrizo: Tregona pak lidhur me zonjën Leonor, nënën tuaj. Borges: Ajo pati jetuar nëntëdhjetë e nëntë vite. Kur mbushi...
reklamë