reklamë

FOTO: Flamuri shqiptar që shkoi në Hënë në vitin 1971

Në vitin 1971, në Hënë u nis “Apollo 15” dhe në bordin e kësaj anije kozmike u vendosën 32 flamuj të vegjël nga e...
elbasan

FOTO: Elbasan 1920: Prindërit ecin 3 ditë për ta shpëtuar fëmijën e sëmurë

Kjo është një fotografi e viteve 1920 ku shihen prindërit me fëmijë duke bërë një udhëtim nga zori për Elbasan. Duke mbajtur fëmijën e...

Një mural i rrallë i vitit 1987 në Lushnjë, autor është Edi Rama

Kjo pikturë është realizuar nga kryeministri Edi Rama në vitin 1987. Ka një shtrirje mbi 15 m gjatësi dhe rreth 3.5 m lartësi. Është...

Historia e dy rrugëve më të famshme të Tiranës (Foto)

Fillimi i shekullit të XX, menjëherë pas shpalljes së Pavarësisë në vitet 1912-1913, do të shënonin dhunën serbe ndaj popullsisë shqiptare që jetonte në...

 Qerim Vrioni: Sadik Bejko, poeti i pashtershëm

                            Nga libri-album i studiuesit të fotografisë Qerim Vrioni “Miq në 50 foto”, ku imazhet janë shoqëruar me përshkrimet e çasteve të fotografimit dhe jetëshkrimit...
reklamë