reklamë
video

Histori Frymëzuese: Mysafire, Melihate Qena (Video)

Histori frymëzuese me pinjollen e familjes Qena, që fillon me "pallton historike" me të cilën ishin shkolluar të nëntë fëmijët e kësaj...
video

Nerimane Kamberi, rrëfimi jetësor i një gruaje që frymëzon (VIDEO)

E lindur në Preshevë, e rritur ne Belgjikë, dhe duke jetuar tashmë në Prishtinë, Nerimane Kamberi është njëra nga gratë e suksesshme...
arjetavideo

Arjeta Musliu, gruaja që dhimbjen e humbjes së të birit e ktheu në kauzë...

Ju ftojmë të ndiqni dokumentarin "Arjeta Musliu, gruaja që dhimbjen e humbjes së të birit e ktheu në kauzë", prodhim i portalit...
reklamë