reklamë

Nuk ka gjë më poshtëruese sesa të shohësh budallenjtë t’ia dalin në nismat ku...

Thënie nga autorë të ndryshëm: Nëse nuk arrin çfarë dëshiron, kjo është shenja që nuk e dëshiron mjaftueshëm./ Rudyard...

Këpuca që i bie mirë njërit, ia vret këmbën tjetrit; nuk ka recetë për...

Carl Gustav Jung (26 korrik, 1875 – 6 qershor, 1961), psikiatër dhe psikoanalist zvicerian, konsiderohet si themeluesi i...

Gibran: Nëna është gjithçka – ngushëllimi ynë në pikëllim, shpresë në mjerim dhe fuqi...

Khalil Gibran: "Nëna është gjithçka – ajo është ngushëllimi ynë në pikëllimin, shpresa jonë në mjerimin tonë dhe fuqia...

Ekziston vetëm një lumturi në jetë: të duash dhe të të duan…

Thënie për lumturinë: Jini më të mirë e do të jeni më të lumtur....

Nëse dashuron dikën që të dashuron, mos i shkatërro kurrë ëndrrat e tij…

ObserverKult ua sjellë disa thënie nga autorë të ndryshëm: Sado që mund t’ëndërroj gjithçka, ti tejkalon ëndrrën....
reklamë