reklamë
nora halimi

Pyetësori i Prustit/ Nora Halimi: Dashuro. S’ka gjë më të bukur se të dashurosh...

Pyetësorit të Prustit në ObserverKult i përgjigjet artistja dhe profesoresha Nora Halimi: Cila është ideja e juaj për lumturinë e përkryer? Unë besoj në fragmente lumturie...

Pyetësori i Prustit: Adem Gashi/ Lufta është shpikja më e poshtër e njerëzimit

Sot u nda nga jeta në moshën 70 vjeçare shkrimtari i njohur Adem Gashi, mjeshtri i fjalës së bukur shqipe, duke lënë të pikëlluar...
bardhyl selimi

Pyetësori i Prustit/Bardhyl Selimi: Jeto, puno dhe vdis i ndershëm!

Pyetësorit të Prustit në ObserverKult i përgjigjet esperantisti i njohur shqiptar Bardhyl Selimi. Cila është ideja e juaj për lumturinë e përkryer? Nuk besoj se ekziston,...
arti lushi trupi im

Pyetësori i Prustit/ Arti Lushi: Përpiqem të nxjerr më të mirën te çdokush!

Pyetësorit të Prustit në ObserverKult i përgjigjet shkrimtari Arti Lushi. Cila është ideja e juaj për lumturinë e përkryer? -Një siguri financiare, qysh në krye të herës....
marsel lela putheshim

Marsel Lela: E ardhmja u takon atyre që e duan atdheun e tyre pa...

Pyetësorit të Prustit në ObserverKult i përgjigjet shkrimtari Marsel Lela. Cila është ideja e juaj për lumturinë e përkryer? Është e vështirë të flasësh për të përkryerën...
reklamë