reklamë

Sabri Fejzullahu: Dashnia ime (Teksti dhe kënga)

“Dashnia ime” e kënduar nga Sabri Fejzullahu, është shkruar nga Petro Xhori, për muzikën është përkujdesur Irkenc Hyka ndërsa për orkestrimin po ashtu nga...
do të shkrihem song by fisniket observerkult

Fisnikët: Ti mua nuk më doje (teksti dhe kënga)

Dy shokë atëherë qemetë donin vetëm ty,s'do mend që një ti e dojedhe s'mund t’i doje dy. Për ty ne bëmë fjalë,për ty bile...

Ramë Lahaj: Për mu paska ken kismet (Teksti dhe video)

“Për mu paska ken’kismet” nga Palok Kurti e kënduar nga Ramë Lahaj, në koncertin e Filarmonisë së Maqedonisë së Veriut në vitin 2021.   Për...

Kënga e njohur popullore “Janinës ç’i panë sytë” (teksti dhe video)

Janinës ç'i panë sytëJaninoooIsh e premte ajo ditëJaninooo. Të pesë puset në grykëJaninoooZenel Çelua vetë i dytëJaninoo. Zeneli me të VelqonJaninooodhe trimëria që ma rronëJaninoo Çau mes...
anita take

Këngë kushtuar mjekut që ia kishte shpëtuar jetën, Anita Takes

Këtë këngë së fundi e ka interpretuar Justina Aliaj. Muzika dhe teksti është bërë nga Agim Prodani dhe u këndua për herë të parë...
reklamë