Impresum

ObserverKult është portal për kulturë, letërsi dhe art.

Funksionon si platformë multimediale me qëllim kryesor informimin e drejtë, të paanshëm dhe të shpejtë, duke vënë profesionalizmin në rend të parë.

Përtej lajmeve ditore, gazetarisë pozitiviste e teksteve pop, ObserverKult është vend i debateve kulturore, zë kritik e analitik dhe shesh i përballjeve.

Themeluese/Kryeredaktore:

Donika Dabishevci

[email protected]

[email protected]


tel: +381 38 244 951

Rr.Zagrebi, H 23, Nr.8, Prishtinë 10000 Kosovë