reklamë

Çifti që përjetoi tmerrin në diktaturë rrëfejnë për dashurinë “e vonuar” dhe vuajtjet e...

Një foto e munguar në kohën e martesës që u realizua kur Ibrahim Sokoli dhe Shanisha Dosti ishin 70 e ca vjeçarë . Gazetari Namik Mehmeti tregon...

Dëshmia e ish-të burgosurit nga SHBA: Si na torturonin policët xhelatë, pa shpirt të...

Nga: Dashnor Kaloçi Publikohen disa pjesë nga libri voluminoz autobiografik në dorshkrim “Tokë e bukur, njerëz të shëmtuar” (kujtime...

Rrëfim rrëqethës i bashkëshortes: Skënderin nuk e njoha pasi e kishin torturuat aq shumë...

Përmbysja e jetës së trashëgimtarit të një prej familjeve më të pasura korçare, që përjetoi 24 vite burgje dhe mbi 20 vjet...

Rrëfim ekskluziv: Ja togerët komunistë që u merrnin jetën njerëzve…

Dëshmia e Ismail Çepratit, një ish-të burgosuri e më pas të arratisuri nga Shqipëria, botuar në gazetën “Zëri i Ballit Kombëtar”, të...

Dëshmia e rrallë: Kush ia hoqi aparatin Bilal Xhaferit që e mbante në jetë...

Publikohen disa pjesë nga libri voluminoz autobiografik në dorëshkrim “Tokë e bukur, njerëz të shëmtuar” (kujtime nga xhehnemi) me autor, Kasem Hoxha...
reklamë