reklamë

(Video) Requiem për Bekim Lumin/ Festivali Poetik i Prishtinës 2

Në natën e tretë të Festivalit Poetik të Prishtinës e kujtuam dhe nderuam regjisorin Bekim Lumi, përmes një rekuiemi të pasur artistik. Zërin poetik...

(Video) Takim poetik me Ag Apollonin/ Festivali Poetik i Prishtinës 2

Ju ftojmë ta ndiqni Takimin poetik me shkrimtarin Ag Apolloni, mbajtur në Natën e parë të Festivalit Poetik të Prishtinës. Gjatë takimit kishte diskutim me...

(VIDEO) “Letërsia dhe Lufta”/ Festivali Poetik i Prishtinës 2

https://youtu.be/ktU9zCYX8j4 Në Natën e dytë të Festivalit Poetik të Prishtinës u mbajt Ora poetike tematike 𝐋𝐞𝐭ë𝐫𝐬𝐢𝐚 𝐝𝐡𝐞 𝐋𝐮𝐟𝐭𝐚, ku nga një cikël të zgjedhur poezish...

(Video) Takim poetik me Ahmet Selmanin/ Festivali Poetik i Prishtinës 2

https://youtu.be/BIdD_u2zxdk Ju ftojmë ta ndiqni Takimin poetik me shkrimtarin Ahmet Selmani, mbajtur në Natën e parë të Festivalit Poetik të Prishtinës. Gjatë takimit kishte diskutim...

(VIDEO) Homazh për Adem Gashin/ Instrumental nga Astrit Stafai & Artan Rexhepi- Festivali Poetik...

https://youtu.be/luvTGNkEujc Në Homazhin poetik kushtuar shkrimtarit Adem Gashi, mbajtur në Natën e Parë të Festivalit Poetik të Prishtinës, dy artistët e mirëfilltë, Astrit Stafai &...
reklamë