Anxhela Peristeri: Jugorët janë kurnacë, në veri hedhin më shumë lekë…

Këngëtarja e njohur Anxhela Peristeri, ka thënë gjatë një emisioni, se më shumë në dasma e ftojnë në veri, se në jug, edhe pse ajo vetë është jugore.

Po kush hedh më shumë lekë për dasma, veriu apo të jugut?

Anxhela thotë se jugorët janë më kurancë, në raport me veriorët.

“Zakonisht ne funksionojmë me një pagesë fikse, jo me para të hedhura. Por veriu është më i gëzueshëm dhe më bujar.

Sigurisht që edhe jugu ka dasma shumë të bukura, por veriut i zien pak më shumë gjaku sesa neve nga jugu”, tha ajo./(gazetatema)


anxhela

Lexo edhe:

ANXHELA PERISTERI E PRANON: PO UNË KAM BLERË KLIKIME!

Këngëtarja Anxhela Peristeri pranoi se ka pasur raste që ka blerë klikime për këngët e saj.

“Në disa raste konsiderohet edhe si strategji marketingu. Unë, në përgjithësi, nuk është se kam blerë klikime, ka ndodhur në 2-3 raste që i kam blerë. Po e them edhe publikisht, se nuk është se jam e vetmja, janë të gjithë këngëtarët që kanë blerë, jo vetëm unë”, ka theksuar Anxhela.

Më tej, këngëtarja arsyetoi blerjen e klikave…

Tekstin e plotë e gjeni KËTU