Beteja Jolie-Pitt: Ja për çka është duke e akuzuar aktori ish-gruan e tij

Aktori 58-vjeçar ka ngritur një padi të re, duke e akuzuar aktoren 47-vjeçare se ka dëmtuar reputacionin e kompanisë së tyre të verës. Duke i shitur gjysmën e saj një “të huaji”.

Ish-çifti bleu “Chateau Miraval” në vitin 2008, madje edhe u martuan atje në vitin 2014. Në blerjen e tyre përfshihej një rezidencë me 35 dhoma dhe vreshtin në pronësi. I cila ka qenë burimi i biznesit të tyre fitimprurës të verërave.

Kur ata blenë Miraval, ata thuhet se bënë një marrëveshje për të mos shitur kurrë aksionet personale në kompani pa pëlqimin e tjetrit.

Në një dosje të re gjyqësore në betejën e tij në vazhdim me Angelina për shitjen e Miraval, Brad pretendon se Angelina qëllimisht “kërkoi t’i shkaktonte dëm” atij. Duke shitur interesat e saj në kompaninë e verës, sipas dokumenteve gjyqësore të paraqitura nga ekipi ligjor i Brad Pitt.

Aktori hollivudian më tej po akuzon Angelian se nuk ka kontribuar “asgjë” në suksesin e Miraval.

“Jolie ndoqi dhe më pas realizoi shitjen e supozuar në fshehtësi, duke mos i treguar qëllimisht Pitt. Dhe duke shkelur me vetëdije të drejtat kontraktuale të Brad Pitt”,- thuhet në dosjen gjyqësore nga ekipi i Brad, transmeton ‘panorama.com.al’.

Ekipi i Brad pretendon se Yuri Shefler nisi një kontroll armiqësor të Miraval. Dhe po përpiqet të marrë “informacion konfidencial dhe pronësor për të mirën e ndërmarrjes së tij konkurruese”.

Ekipi i tij akuzon gjithashtu Sheflerin se ka “taktika të pafavorshme biznesi dhe shoqata të dyshimta profesionale”. Të cilat nga ana tjetër “rrezikojnë reputacionin e markës Pitt të ndërtuar me kaq kujdes”.

Ata shtuan, “Jolie ka kërkuar të detyrojë Pitt të lidhë partneritet me një të huaj. Dhe më keq akoma, një të huaj me qëllime keqdashëse”.

Ju kujtojmë që Angelina bëri kërkesë për divorc nga Brad në 2016. Dhe ata u ndan ligjërisht tre vjet më vonë në 2019.


Lexo edhe:

RRËFIMI EMOCIONAL I JOLIET: PREMTIMI I BËRË NËNËS QË KISHTE NDËRRUAR JETË