Bibliotekës së Malit të Zi i dhurohen 100 tituj të librave

Foto ilustrim

Ka nisur tashmë, në Bibliotekën Kombëtare “Pjetër Bogdani” në Prishtinë, “Java e bibliotekës”, aktiviteti më i madh kulturor dhe bibliotekar në Kosovë i organizuar nga Biblioteka Kombëtare “Pjetër Bogdani”, transmeton ‘epokaere’.

Dje, për bibliotekën e Malit të Zi, në kuadër të kësaj jave, ka dhuruar 50 tituj të librave në gjuhën shqipe shtëpia botuese “Armagedoni” dhe po kaq shtëpia botuese “Olymp”.

LEXO EDHE: Nisi Java e Bibliotekës në Kosovë