Dritëro Agolli: U zumë të dy aq shumë të shtunën…

gabimi nusja nga kosova dritëro agolli poezi observerkult

U zumë të dy aq shumë të shtunën,
Të djelën menduam tek shoku-shoku të vijmë,
S’ka gjë për të qeshur,
Dhe dhëmbët zihen me gjuhën
Dhe bashkë mes zënkave rrinë,
Paçka se të heshtur.

1983

ObserverKult


Lexo edhe:

“MOS MA KUJTO”, LUL BESHAJ INTEPRETON POEZINË E DRITËRO AGOLLIT (VIDEO)