Ekranizohet “Vera pa kthim” e shkrimtarit Besnik Mustafaj

“Inane” titullohet filmi i bazuar në librin “Vera pa kthim” të autorit Besnik Mustafaj, i vlerësuar si një ndër librat e tij më të mirë, premiera e të cilit do të jetë në 16 tetor (e mërkurë) në kinema MIllenium në Tiranë.

Interpretojnë aktorë Anila Bisha dhe Neritan Liçaj. Anila rikthehet në shesh xhirime pas 20 vitesh mungesë.